Δημοκρατία πεθαίνει



Ελλάδα, η γη που πραγματική δημοκρατία είδε γεννηθεί, σπασμένο είναι. Άλλη μια φορά τράπεζες τράπεζες και η πολιτική σκουπίδια της ευρωπης, (γαλλικά και γερμανικά, ιδιαίτερα) προκαλεί την καταστροφή μιας ευγενικής άνθρωποι τώρα που παλεύει στους δρόμους της Αθήνας για τα στοιχειώδη δικαιώματά. 
Μια χώρα τη δική μας πολύ παρόμοια, με τη διαφορά ότι οι Έλληνες ΔΕΝ  το θάρρος έχουν ώστε να βγείτε και να σταθούν στο ύψος των καταχρήσεων της κυβέρνησής του, άσχετα με το τι. Θέλω εκρήγνυται ελληνική βόμβα στην Ισπανία, με όλες τις υποχρέωση αυτή.
Μην ψάχνετε για σχετικά με τηλεόραση πληροφορίες, κανείς δεν θα πει τίποτα γι 'αυτό τον εμφύλιο πόλεμο. Δεν έχει σημασία ότι ο κόσμος ξέρει, αλλά το Internet δεν θα σκάσε, εγώ δεν θα σκάσε.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ δεν έχουν γίνει ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ.
 
Στην Ελλάδα η πρώτη φλόγα γνώση καμένων, σήμερα η πρώτη φωτιά της ελευθερίας καίει.





La entrada de hoy la escribo en griego, un griego moderno pobre de estudiante de segundo de filología clásica, como muestra de respeto hacia el pueblo griego, un pueblo que ahora mismo pasa sus horas más duras en las calles de todo el país por culpa de la codicia política y financiera.
La cuna de la democracia, destruída por los mercados.






Comentarios

Entradas populares de este blog

Un poema casi inventado

La Posada